Rechten en plichten

Wanneer u in Medisch Centrum de Veluwe wordt behandeld vertrouwt u zich toe aan de zorg van een specialist of een andere deskundige. Er ontstaat een geneeskundige behandelingsovereenkomst tussen enerzijds de patiënt (opdrachtgever) en anderzijds ons centrum. Beide partijen komen enkele rechten en plichten toe op grond van deze overeenkomst.
U heeft bij behandeling in ons centrum onder meer recht op informatie, privacy en klachtbehandeling. In onderstaande folder kunt u meer lezen over uw rechten en plichten en hoe u zelf kunt bijdragen aan een goed verloop van uw behandeling.

Privacyreglement

Als patiënt heeft u recht op bescherming van uw persoonlijke gegevens en levenssfeer. Onderstaande folder bevat het privacyreglement van Medisch Centrum de Veluwe.

PDFPrivacy Regelement Medisch Centrum de Veluwe

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden staan de regels en voorwaarden die Medisch Centrum de Veluwe standaard hanteert bij het aangaan van een overeenkomst. Omdat MCV is aangesloten bij het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) hanteren wij algemene voorwaarden zoals de door het ZKN zijn opgesteld. Deze algemene voorwaarden zijn hieronder te downloaden.

PDFZKN Algemene voorwaarden consumenten

Om deze bestanden de openen heeft U Adobe Reader nodig. Heeft u nog geen Adobe Reader of nog niet de laatste versie, dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden: PDF

Back to Top