zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars

Medisch Centrum de Veluwe (MDL), locatie Apeldoorn en Baarn heeft contracten met alle zorgverzekeraars, ook in 2017. Hierdoor kan eenieder gebruik maken van deze medisch-specialistische zorg na verwijzing door een (huis)arts. De geleverde zorg wordt rechtstreeks aan uw zorgverzekeraar gedeclareerd. Onze zorg wordt in elke polis gedekt.Helaas zijn nog niet alle administratieve handelingen afgewikkeld, waardoor wij wellicht nog ontbreken op de sites van de zorgverzekeraar of niet gevonden worden bij de klantenservice.

Let op: De zorg die wij leveren valt volledig onder uw eigen risico. Het eigen risico is geregeld in de Zorgverzekeringswet en bedraagt in 2017 eenmalig minimaal € 385,-. Het bedrag van het eigen risico is daarnaast mede afhankelijk van uw eigen polis.

Kosten van de zorg

De Zorgnota: Deze site is opgericht door ziekenhuizen en zorgverzekeraars. Het declaratiesysteem van de ziekenhuizen is gelijk aan het declaratiesysteem van de Zelfstandige Behandel Centra zoals MCV. De site kan antwoord geven op uw mogelijke vragen over:

  • Vergoeding van uw zorg
  • Veranderingen in uw zorgnota
  • Inhoud van uw zorgnota
  • Kostenberekening door uw ziekenhuis/ZBC
  • Zorgstelsel
  • Vragen, klachten of conflicten

Daarnaast heeft de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) de route van het ziekenhuisbezoek tot de rekening in beeld gebracht. In een animatiefilm legt de NZa uit hoe de declaraties in ziekenhuizen werken: Wat registreren artsen? En hoe wordt dat uiteindelijk een rekening?

Passantentarieven

Ondanks dat Medisch Centrum de veluwe met alle Nederlandse zorgverzekeraars een contract heeft, kan het zijn dat de factuur niet rechtstreeks naar uw zorgverzekeraars gestuurd kan worden, bijvoorbeeld omdat u buitenlands verzekerd bent. Om een indicatie van de verwachte kosten te geven worden jaarlijks de passantentarieven gepubliceerd.

Hieronder vindt u in PDF formaat de passantentarieven van Medisch Centrum de Veluwe.

PDF Passantentarieven 2013

PDF Passantentarieven 2014

PDF Passantentarieven 2015

PDF Passantentarieven 2016

PDF Passantentarieven 2017

PDF Passantentarieven 2018

PDF Passantentarieven 2019

Om deze bestanden de openen heeft U Adobe Reader nodig. Heeft u nog geen Adobe Reader of nog niet de laatste versie, dan kunt u Adobe Reader gratis downloaden: PDF

De passantentarieven zijn onder voorbehoud. De passantentarieven zijn met de grootste mogelijke zorg opgesteld, aan de lijst kunnen echter geen rechten en/of plichten worden ontleend.

Back to Top